Reparatie aan huis

Vanaf € 50,00

Advies

Voordat wij beginnen met repareren adviseren wij

Vervangende machine

Altijd een vervangende machine in de bus

service
Witgoedreparatie service Wasjemenou

Heb jij een kapotte wasmachine, droger of vaatwasser?

Ben jij op zoek naar een witgoedmonteur die snel en deskundig jou wasmachine reparatie kan uitvoeren? Wij zijn in staat jou snel en deskundig te helpen, wij zijn een specialist in witgoed reparatie. 

Wij zorgen ervoor dat jij snel weer kan wassen

Wanneer uw witgoed een storing of een defect treft, is vaak de enige reddingsmiddel een reparatie of een vervangende onderdeel. Een simpele wasmachine reparatie door één van onze gecertificeerde reparateurs is een snelle en goede oplossing voor uw hinderpaal. Wij beschikken over betrouwbare en erkende monteurs.

Inmiddels zijn we al 35 jaar actief in de witgoedbranche. Wij staan garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Net als u willen wij uw witgoed weer werkend zien. Maak telefonisch of per mail een afspraak bij ons.

Lage reparatietarieven

Zeker zijn van de laagste prijsgarantie wat betreft witgoed reparatie? Bij ons zit je zeker goed! We repareren tegen de laagste tarieven.

Reparatie binnen drie werkdagen

In vrijwel alle gevallen heb je de volgende dag al een gespecialiseerde witgoed monteur aan huis. Direct na het reparatiebezoek weer gebruik maken van je witgoed apparaat!

Reparatie op locatie

Wij repareren alle wasmachines, vaatwassers, drogers en koelkasten bij jou op locatie. Sjouwen met je witgoed apparaat is helemaal niet nodig! Wij repareren bij jou op locatie.

En is u machine niet te repareren?

Mocht onze monteur constateren dat u machine niet meer te repareren zijn of worden de kosten te hoog. Onze monteur heeft altijd een aantal vervangende machines in de bus staan zodat jij direct aan de slag kan.

Vul onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op