Over ons

Wasjemenou is een webshop welke onder andere wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, fornuizen, terrasverwarmers en stofzuigers verkoopt. Wij hebben een klein team waarmee wij onze klanten persoonlijke en goede service kunnen bieden.

De website Wasjemenou valt onder de algemene naam Wasautomatenverhuur.nl B.V. waar meerdere webshops onder hangen. Op deze website verkopen wij producten van onder andere merken als Miele, Siemens, Beko en LG. Door onze jarenlange ervaring in de verhuur en verkoop markt van witgoedapparatuur zijn wij in staat u van deskundig advies te voorzien, waardoor wij u een aanbod op maat kunnen doen toekomen.

Onze uitstekende service afdeling maakt dat wij een betrouwbare partner zijn. Doordat wij zelf service monteurs in dienst hebben zijn wij in staat snel te schakelen bij problemen waardoor u als klant zo min mogelijk wordt geconfronteerd met problemen met uw apparaat.

Onze toekomstvisie is het ontwikkelen van meerdere gespecialiseerde webshops waarbij u als klant zich thuis voelt. Voor vragen over het bedrijf of producten kunt u ons altijd bellen of mailen.

Ronald Vermeulen
Ronald Vermeulen, eigenaar
Lieuwe de Jong
Lieuwe de Jong, servicemonteur
Sander Ottens
Sander Ottens, service monteur